Opret konto Glemt password?

Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 

Anja & Danny

Anja & Danny Christensen

Independent Forever Business Owner

Velkommen til DitAloeVera.dk
- vi arbejder inden for Helse, Skønhed og Livsstil

Denne webshop er til dig, så du hurtigt og nemt kan bestille dine ynglingsprodukter lige hjem til døren. Eller få inspiration til at prøve nogle af alle vores andre dejlige produkter.
For at se priser og bestille dine varer, bedes du oprette et log ind, som kun kræver en email og en valgfri adgangskode og du er klar til at handle og se priser, hvilket tager under 1 min. Lav dit log ind her.

Forever Living har ekstisteret i 35 år og 15 år i Skandinavien. De er verdens største dyrker og producent af Aloe Vera Produkter. Det er privatejet, gældsfrit og vækster været år.

Derfor er der også en plads til dig. Du har muligheden for at skabe din egen forretning og få succes, lige som os. Der er ingen risiko, ingen købsforpligtelse, og når du først har nået dit niveau, så falder du ikke ned igen. Læs endnu mere om dine muligheder under "Arbejd med mig".

Ud over at du kan købe produkterne under "Shop", så kan du også læse meget mere om Forever her. Har det din interesse, så kontakt os på tlf. +45 4084 9911.

Vi glæder os til at få dig som kollega :-)

Med venlig hilsen
Anja & Danny Christensen

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.